Monday, January 24, 2011

Ready for England ?!

Kárované nohavice a podkolienky, k tomu tmavomodré oxfordky, dáždnik do ruky a môže sa ísť! Vždy keď nad niečim rozmýšľam odzrkadlí sa to aj na mojom oblečení. Po mojich dvoch neúspešných skúškach z angličtiny už neuvažujem  nad ničím iným, ako nad odchodom do Anglicka. Je to jediný možný spôsob, ako dohnať roky môjho zanedbaného štúdia a konečne si odpočinúť od socialistických priestorov mojej školy. Aj keď to nie je zrovna moja obľúbená či vysnívaná krajina a určite by som radšej prijala slnkom zaliaty Split, ako upršaný Londýn, teším sa! Konečne sa na mňa nikto nebude pozerať ako na blázna, keď si vo februári  oblečiem krátke nohavice s  hrubými pančuchami! A ani sa so mnou nikto nebude hádať, že mi musia odmrznúť nohy a snažiť sa vysvetľovať, že tie pančuchy sú naozaj teplé a je mi fajn! Konečne budem môcť čerpať inšpiráciu z môjho okolia, ulíc, obchodov, výkladov, dynamiky a ruchu veľkomesta...A nie len  z nehybných obrázkov v časopisoch. Dúfam že to nebude inšpirácia len pre mňa, ale aj pre Vás, mojich  followerov ! Síce plánujem odchod až o mesiac, tento outfit mi skrsol hlave už dnes, tak check it out! ;)



















































24 comments:

  1. Ten kabátik aj kabelka sú ..mňam :)

    ReplyDelete
  2. a co budes v anglii delat? au-pair? prace? studovat? a jedes primo do londyna? ja anglii miluju, bydlela jsem tam rok, uzasna zeme a uzasni lide!!!

    ReplyDelete
  3. idem tam hlavne studovat, teda zdokonalit sa v business anglictine a ked budem stihat, tak rada by som si tam aj nejaky part time job nasla, budem byvat v Beckenham 20min. vlakom do centra Londyna, takze akoby priamo v Londyne, no uz sa tesim konecne zmena bo cely zivot som len v Bratislave unudena :D a ty si tam co robila?

    ReplyDelete
  4. ja jsem byla au-pair v manchesteru...:) tak to ti zavidim, hned bych do anglie jela zpet!!

    ReplyDelete
  5. Love the socks!!! :)
    Thanx for your comment :)

    -pop-
    http://poppinseatspancakes.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. thank U so much - U have amazing blog too! ;* :)

    ReplyDelete
  7. great look! love the military style jacket!

    ReplyDelete
  8. thanks for comments girls:)
    yeah, military style jackets are my favourite!

    ReplyDelete
  9. Ahoj, na mém blogu probíhá GIVEAWAY, tak budu moc ráda, když se zapojíš.

    ReplyDelete
  10. Hi dear! Loooove your shoes!
    Thanks for your sweet comment! Lovely blog! Following! Follow back? <3

    ReplyDelete
  11. love that shoes as well
    i'm a new follower
    follow me back! :)

    http://pinklemonincrystal.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. It does seem like you are quite ready for England! Have fun!


    Fashezine

    ReplyDelete
  13. thanks for your comment and of course i will follow you
    love the socks.
    x

    www.crystalvisionss.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. thanks for lovely comments girls :)

    ReplyDelete
  15. Ja sa chystám do londýna vo štrvtok a veeelmi sa uz tesim.. dufam, ze nebude velmi prsat a ze sa mi podari poriadne nakupit..aj ked asi nie tak vyhodne ako tebe:)

    ReplyDelete
  16. no ja ked som bola v Londyne pozriet pred dvoma rokmi nezdalo sa mi tam az tak vyhodne, ako kazdy hovori... ja si viem lacne kusky zohnat aj u nas, uvidim ako to bude tento krat, kedze budem mat ovela viac casu na najdenie tych spravnych obchodov...a tebe drzim palce nech sa podari zohnat tie najlepsie kusky;)

    ReplyDelete